Підбираємо взуття до сукні

Плаття є одним із найважливіших елементів жіночого гардеробу, т.к. вони підходять для важливих урочистих подій, побачень та звичайних прогулянок. Але щоб сукня виглядала стильно і сексуально, потрібно вміти її правильно поєднуватися з різними аксесуарами та взуттям, інакше вона виглядатиме безглуздо. Якщо ви хочете створити дійсно стильний образ із сукнею і не виникло проблем із взуттям, давайте розберемося, яке взуття носити із сукнею.

Вибір взуття під сукні різного фасону

Повсякденні сукні

Що найголовніше у повсякденному одязі? Звичайно ж, це зручність та комфорт, тому не варто вибирати взуття на високих підборах. Оптимально – купити взуття на невеликому стійкому підборі, який додасть кілька сантиметрів росту, дозволяючи залишатися елегантним та стильним навіть у звичайні дні, при цьому не створюватиме дискомфорту.

Якщо ви не любите підбори, тоді необхідно поповнити взуттєвий гардероб витонченими туфлями човниками на плоскій підошві. Також підійдуть босоніжки чи балетки. Тільки потрібно стежити за тим, щоб вони не були прикрашені різними елементами, що викликають: намистини, стрази, паєтки і т.д. Чудово почуваєтеся на шпильці? Тоді без проблем можете купити чобітки, але про комфорт можна забути.

Фото кеди до сукні

Плаття ділового стилю

Взуття для суконь у діловому стилі потрібно вибирати з максимальною ретельністю, щоби не провокувати невдоволення з боку начальства. Вибрана модель взуття під сукню не тільки виділятиметься, а бути продовженням стриманого та елегантного образу бізнес-леді. Ви можете віддати перевагу стильним туфлям, невагомим балеткам або вишуканим ботильйонам. Необхідно подбати про те, щоб взуття було закрите та мало стійкий підбор. Забарвлення має бути не викликає.

Плаття спортивного стилю

Якщо ви віддаєте перевагу спортивному стилю, у тому числі і платтям такого фасону, тоді необхідно звернути увагу на чоботи без каблука, балетки чи сандалії на платформі. Подібне взуття стане чудовим доповненням до створеного образу, при цьому ви зможете зберегти власну елегантність навіть за звичайної прогулянки. Рекомендуємо приміряти разом зі спортивною сукнею та звичайні мокасини, кеди або кросівки. У такому взутті ви зможете не лише гуляти, а й займатися активними видами спорту.

Плаття романтичного фасону

Якщо ви хочете створити жіночний і невагомий образ, який обов'язково залучатиме до себе захоплені погляди чоловіків, тоді не потрібно відмовляти собі в задоволення приміряти разом із романтичною сукнею елегантні човники та витончені босоніжки. Повітря вашому вбранню гарантовано зможуть надати легкі балетки або красиві туфлі на невеликому підборі. Ви можете раз і завжди забути про занадто гламурне або громіздке взуття, наприклад, про черевики або туфлі.

Сарафан або пляжне плаття

Ідеальним компаньйоном у цьому випадку стануть босоніжки, сабо чи сандалії. У жодному разі не потрібно поєднувати пляжні сукні із взуттям на високих підборах. Ви можете носити виключно легкі відкриті туфлі, які стануть чудовим рішенням для безтурботного відпочинку у спекотній країні.

Вечірня сукня

Вибрати взуття під вечірню сукню досить складно, тому що. тут слід враховувати вид моделі. Наприклад, під коротку сукню оптимальним рішенням стануть босоніжки чи туфлі із закритим мисом. Відкрите плаття ідеально виглядатиме з відкритими босоніжками на ремінці, а модель з горловиною ідеально виглядає з туфлями-човниками або взуттям із закритими пальцями. Довгі вбрання з подолом, що розширює знизу, вдало доповнять взуття без задника.

Фото взуття до сукні Коли вибираєте взуття під вечірню сукню, необхідно просто уникати важких та масивних виробів, які могли зіпсувати весь образ. Ідеально, якщо ви відмовитеся від платформи або танкетки на користь витончених високих підборів або шпильок. Досить стильно виглядатимуть лаковані або атласні туфлі. Чим багатше на вас буде одягнена сукня, тим скромніше потрібно купувати взуття.

Вибір взуття під сукні різного кольору

Важливим є не лише фасон, а й те, якого кольору буде одяг. Одяг та взуття цілком можуть бути одного кольору, або відрізнятись відтінком. Наприклад, досить стильно виглядатиме варіант, де сукня блакитного відтінку, а туфлі – бежевого чи синього кольору. Різні відтінки повинні чудово поєднуватися між собою. Але є такі рішення, які ніколи не можна поєднуватись: рожевий з бежевим і червоне з бордовим. Не варто також поєднувати в вбранні взаємодоповнюючі відтінки: помаранчевий із синім, фіолетовий із жовтим та червоний із зеленим. Досить добре поєднуються між собою такі рішення:

  • сукні білого кольору з білими або чорними туфлями – тільки в наряді ще щось має бути чорного кольору, наприклад, сумочка або намисто;
  • червона сукня ідеально виглядає з взуття бежевого або чорного кольору;
  • досить ефектно поєднуються між собою рожевий і помаранчевий колір;
  • до синьої сукні підходить взуття жовтого або червоного кольору;
  • під вбрання зеленого кольору потрібно вибирати коричневі чоботи чи туфлі.

Це основні комбінації, які дозволяють створити чудовий та стильний образ.

Фото кросівки до сукні

Вибір взуття під сукні різних фактур

І, звичайно ж, не потрібно забувати про те, що вибір взуття залежить від того, з якого матеріалу виготовлена сукня. Тут важливим є одне правило - чим легше матеріал, тим легше має бути і саме взуття. Наприклад, під повітряну літню сукню, шифон, сарафан із шовку та інших таких тканин необхідно вибирати відкриті босоніжки на відкритому підборі або віддавати перевагу взуттю на танкетці. У такому випадку досить ефективним варіантом будуть різні балетки та шльопанці.

Якщо в сукні є мереживні вставки або вона повністю виготовлена з мережива, то туфлі аналогічно можуть мати ажурні вставки. Це не обов'язково має бути мереживо – благо, що сьогодні дизайнери пропонують різні варіанти взуття з перфорованою шкірою, яка виглядає легко та невагомо. До вечірніх суконь підійде взуття із замші або шкіри з парчовим, атласним або мереживним оздобленням. Якщо ви любите виділятися з «сірої маси», тоді до легкої сукні оптимально надітиме півчобітки зі шнурівкою і блискавкою в передній частині, що виглядатиме досить стиль. Ефектно виглядатимуть ботфорти з тонкої шкіри та мереживні чобітки.

Якщо дотримуватися цих правил, ви зможете підібрати взуття під сукню, яка зробить ваш образ просто незабутнім. Ми подбали про те, щоб ви змогли купити взуття різного типу від відомих брендів на вигідних умовах, просто зателефонувавши до нас або залишивши заявку на сайті. Завжди допоможемо зробити правильний вибір та доставимо товар у будь-яку точку України.

Профіль

Увійти
Замовлення
Знижка - 0%

Контакти

+38(093)33-75-372
info@mirobuvi.com.ua
Пн-Пт 9:00-19:00
2009-2024