Взуттєвий гардероб жінки – що має бути?

Взуття є однією з ключових складових будь-якого образу, тому їй потрібно приділяти максимум уваги під час вибору. Кожна дівчина, що поважає себе, повинна мати у своєму гардеробі взуття на всі випадки життя і на будь-яку погоду – тільки тоді вона зможе створювати унікальну цибулю, в якій почуватиметься впевнено і жодна ситуація не зможе її застати зненацька.
Розглянемо з вами основний арсенал взуття, який має бути у гардеробі для кожної дівчини та жінки. База може трохи змінюватися, залежно від складових гардеробу та стилю самої дівчини. Необхідно пам'ятати про те, що до базових моделей взуття повинні входити не тільки класичні моделі, а й трендове взуття, яке може відрізнятися яскравими відтінками і дизайном. Зазвичай подібне взуття виступає як основний колірний акцент в образі.

Стандартна взуттєва база для жіночого гардеробу

Туфлі з підборами

Це просто незамінне взуття для кожної дівчини, в якій кожна дама почувається на всі сто. Оптимальним рішенням є саме класичні моделі туфель, які виконуються у нейтральних відтінках. Товщина і висота каблука може суттєво змінюватися, залежно від того, для яких цілей вам потрібне взуття. Якщо для офісу, тоді потрібні туфлі з невеликим стійким каблуком, а для романтичного побачення або іншого особливого випадку - туфлі з високим підбором, які зроблять вас вищими і стрункішими. Отже, має бути кілька моделей для різних цілей. Але обов'язково мають бути хоча б одні туфлі-човники, які стануть чудовим рішенням на кожен день.

 Фото Взуттєвий гардероб жінки

Чоботи

Для зими та міжсезоння є ідеальним рішенням саме чоботи. Класичні моделі є безпрограшним варіантом, але також можна віддати перевагу іншим варіантам дизайну. В даному випадку не варто гнатися за строкатими моделями, у моді зараз простий дизайн та нейтральні кольори для чобіт. Вони чудово поєднуються з класичним стилем та casual. Вибираючи в жіночий гардероб чобітки, необхідно враховувати їхню зручність на нозі, а підошва та матеріали залежить лише від ваших уподобань. Ідеально, якщо у взуттєвому гардеробі буде дві пари чобіт – одні на низькому ходу, а другі – на підборах.

Ботильйони

Незамінне взуття, яке буде особливо актуальним у міжсезоння – воно досить зручне і не пропускає вологу. Ідеальним рішенням є ботильйони пастельних відтінків та темних кольорів. Обов'язково потрібно подбати, щоб у гардеробі були замшеві моделі, які виглядають неймовірно стильно, елегантно та жіночно. Як і у випадку з туфлями, каблук може мати різну товщину, форму і висоту – все залежить від того, де вони будуть застосовуватися. Бажано, щоб вони мали досить простий дизайн, щоб не поєднувалися різні матеріали, кольори та складний дизайн – для цього є інше взуття. Цілком достатньо одного взуття, т.к. може чергуватись з іншим типом.

Кеди та кросівки

Якщо ви віддаєте перевагу спортивному стилю, тоді кеди та кросівки повинні займати більшу частину вашого гардеробу. Якщо ж ви надаєте перевагу класичному стилю, тоді цілком достатньо купити одну або дві пари кросівок та/або кед для повсякденних прогулянок або для занять спортом. У випадку, коли необхідно щось одягнути спортивне, а кеди та кросівки для вас надто ненарядні, тоді оптимальним рішенням стануть сліпони, які відрізняються простотою та зручністю.

 Фото Взуттєвий гардероб жінки

Сандалії

Прекрасне взуття, призначене для спекотного літа під шортики або сукню. Вони зможуть максимальну відкрити і контакт із повітрям, тому ваші ноги не будуть пріти. Якщо ви хочете купити модне взуття, тоді в гардеробі обов'язково повинні бути сандалі з великою кількістю плетінь та перемичок. Особливою популярністю користуються високі моделі зі шнурівкою. Босоніжки з натуральної шкіри чудово поєднуються з будь-яким стилем одягу, органічно вливаючись у будь-який образ.

Мокасини та лофери

Незалежно від того, який одяг переважає у вас у гардеробі, але в гардеробі обов'язково має бути хоча б одна пара мокасинів або лоферів. Таке взуття набирає все більшої популярності, а все завдяки лаконічному дизайну та простоті, тому вони не мають особливих стильових обмежень. Зазвичай вони виконуються в класичних забарвленнях, що робить їх більш універсальними.

Висновки

Якщо у вас у гардеробі буде хоча б по одній парі зі списку, тоді можете бути впевненими, що жодна подія та погода не застануть вас зненацька. Пам'ятайте, що краще купити одну пару якісного взуття, ніж кілька пар низькоякісного, незалежно від його стилю. Завжди враховуйте власні уподобання, а потім уже на моду.
Наш інтернет-магазин подбав про те, щоб ви змогли купити взуття для жіночого та чоловічого гардеробу на вигідних умовах. Пропонуємо тільки якісну продукцію відомих брендів, серед якої кожен зможе зробити правильний вибір, а ми завжди готові прийти на допомогу, підібравши оптимальне рішення за вашим стилем!

Профіль

Увійти
Замовлення
Знижка - 0%

Контакти

+38(093)33-75-372
info@mirobuvi.com.ua
Пн-Пт 9:00-19:00
2009-2024