Як з'явилася технологія Nike Air Max?

Ця технологія з'явилася завдяки авіаінженеру Френку Руді. Ще в 70 роках минулого століття, ним було винайдено унікальну технологію амортизація, яка базувалася на поліуретановій основі. Разом зі своїм придбанням він звернувся до безлічі спортивних компаній, але скрізь на нього чекала відмова.

Одного разу випадок продавця «повітряного балона» звів із Філом Найтом компанії Nike. У цей час Тінкер Хетфілд отримав завдання створити перші моделі кросівок. Враховуючи обставини, що склалися, Філ Найт вирішив піти на експеримент і використовувати технологію, дізнавшись про те, що від неї відмовилася компанія Adidas - ключовий конкурент американського бренду. Саме в цей момент і з'явилася технологія Nike Air, яка після деяких досконалостей переросла у технологію Nike Air Max. Саме рішення погодитися на умови призвели до того, що виробник заробив мільйони, коли Адідас відмовився.

Вперше з'явилися кросівки Nike Air Max з однойменною технологією – 1987 року. Це була модель Nike Air Max 87, яка сьогодні популярніша як Nike Air Max 1. Дана модель кросівок просто миттєво здобула неймовірний успіх не тільки серед професійних спортсменів, але й простих людей, хто любить активний спосіб життя. Багато в чому успіху кросівок сприяла не тільки висока якість, а й рекламна компанія, яка була створена для їхнього просування.

І до сьогодні кросівки Nike Air Max не просто популярні, а досі перебувають на піку своєї популярності, незважаючи на тисячі інновацій, які пропонує сучасний ринок. Розглянемо з вами які особливості забезпечує взуття Nike Air Max.

Переваги технології Nike Air Max

Взуття з технологією Air Max – це справжній улюбленець серед спортсменів і просто тих людей, які не уявляють свого життя без комфортного взуття. Серед переваг можна відзначити:

Амортизація. У професійних спортсменів м'язи ніг завжди знаходяться під екстремальними навантаженнями, у тому числі кістки та сухожилля. При стрибках та ударах повітря в підошві кросівок з технологією Air Max стискатиметься, після чого повертатиметься в норму. Цей ефект сприяє зниженню ризику травми. У власника такого взуття зникає втома та знижується рівень навантаження на ноги. Крім захисту суглобів, це взуття сприяє поліпшенню результатів спортсмена.

  • Міцність. При виробництві цієї моделі взуття виробник використовує виключно найкращі матеріали. Технологія створюється з використанням якісних матеріалів, які проходять велику кількість перевірок, перш ніж потрапить на ринок. У той час як піна повністю зношується, подушки залишаються без змін, завдяки чому кросівки Air Max відрізняються тривалим терміном експлуатації.
  • Маленька вага. Цей критерій одна із ключових для спортсменів, т.к. легкість кросівок сприяє тому, що в них користувач зможе бігати швидше та не витрачати зайву енергію. Повітряна камера зможе зробити вагу кросівок максимально легкою, тому користувач протягом тривалого часу не відчуватиме втоми.
  • Універсальність та практичність. Різні види спорту потребують різного взуття, але взуття з технологією Air Max універсальне застосування – підходять для любителів легкої атлетики та баскетболістів.
Фото перших кросівки Nike Air max 95

І це лише мала частина переваг, які отримує користувач, який вирішив купити кросівки Nike Air Max. При цьому виробник щодня працює над тим, щоб покращити технологію. Так, у 2006 році з'явилися абсолютно нові Nike Air Max 360 – на той момент це були єдині кросівки, які могли забезпечити такий рівень амортизації. При цьому кожна модель отримує неймовірний запах зносостійкості та міцності, що гарантуватиме максимальний комфорт та довговічність. 

Nike Air Max Light

Це одна з найпопулярніших моделей з усієї лінійки, яка була представлена на загальний огляд ще далекого 1989 року як аналог для початкового образу. За рахунок усунення всіх недоробок вони стали максимально затребуваними серед світових спортсменів. Модель виявилася такою вдалою, що майже через два десятки років вона була відроджена та вдосконалена.

Nike Air Max 90

Про ці кросівки чула кожна людина, яка не уявляє життя без комфортного взуття. Саме ця модель змогла набути неймовірної популярності серед звичайних людей і серед відомих людей з шоу-бізнесу, хто любить унікальний стиль. Основною відмінністю цієї серії було те, що тут була встановлена велика повітряна подушка, якщо порівнювати з попередньою моделлю, що гарантувало ще більшу амортизацію Nike Air Max 90.

Nіke Air Max 95

На відміну від своїх попередників, ця модель стала настільки популярною не тільки завдяки унікальній підошві з інноваційними вставками, але також завдяки своєму зовнішньому вигляду. Вони стали культовими через свою «кримінальну» славу, т.к. дана модель сильно сподобалася англійським гангстерам. Також в даній моделі подушка знаходилася не тільки в п'яті, але і носінні взуття.

Nіke Air Max 360

Популярна модель, яка стала найвідомішою моделлю у 21 столітті. Має найбільшу подушку амортизації, якщо порівнювати з більш простими кросівками, відрізняється ідеальними характеристиками. Якщо перші «стаптуються» після пройдених після 480 кілометрів, то кросівки Nike Air Max 360 на аналогічній відстані не виявляються ніякого зносу. Для того, щоб підошва трохи стерлася, необхідно подолати відстань до 800 кілометрів.

Фото перших кросівки Nike Air max

Nike Air Max 270

Аналогічно популярна модель, яка була представлена публіці у 2018 році. Вона багато в чому повторює версію Nike Air Max Day, де повітряна подушка розташована по всій довжині. Це чудова лінійка кросівок, яка дає можливість долати велику відстань із максимальним комфортом. Високу популярність здобули серед баскетболістів та бігунів, чому сприяють чудові технічні характеристики та високий рівень комфорту під час ходьби. Широко використовуються серед людей з великою статурою та зайвою вагою.

Важливо те, що кожну з цих моделей ви можете купити і сьогодні, досить просто підібрати відповідну модель та розмір серед асортименту інтернет-магазину «Світ взуття»

Зірки світового класу та взуття з технологією Nike Air Max

Неможливо розповісти про особливості взуття Nike Air Max, не розповівши про те, які зірки у взуттєвий гардероб вибирають таку модель:

  • Рита Ора – це співачка з Англії, яка вибирає як повсякденне взуття, віддає перевагу кросівкам Nike Air Max 95. Незважаючи на те, що вона не має жодних контрактів з американським брендом, вона неодноразово виходила на сцену в «максах», створюючи справді стильний образ.
  • Eminem – це американський репер, який протягом багатьох років віддає перевагу кросівкам Nike Air Max 90. Це пов'язано виключно із зручністю цього взуття. Але згодом американський бренд вирішив укласти з ним контракт, після чого було випущено ще одну серію унікальних кросівок Найк.
  • Кріс Браун – співак та актор, який зізнався, що у нього в гардеробі є ціла колекція кросівок Nike Air Max 87, 90 та 95 моделей. Жодних контрактів, виключно любов до якісного та комфортного взуття, яке й сьогодні не має аналогів.
  • Каньє Вест – це співак, відомий аматор компанії Найк, який допомагав розвивати технологію Boots. Незважаючи на те, що брав участь у розвитку однієї технології, у колекції кросівок знаходяться Nike Air Max 87 та 90 моделі. Як бачите, 90-ті досить популярні серед зіркових любителів спортивного взуття.
  • Кевін Харт – відомий комік, який б'є усі рекорди своєю колекцією, т.к. у його розпорядженні є абсолютно всі моделі із серії Nike Air Max, які випущені на сьогоднішній день і з нетерпінням чекає на нові рішення.

Якщо і ви хочете поповнити свій взуттєвий гардероб виключно якісним взуттям, необхідно просто купити кросівки Nike Air Max в інтернет-магазині «Світ Взуття». Індивідуально для вас ми підберемо оптимальне рішення, враховуючи всі ваші побажання, стиль та уподобання. У каталозі є виключно сертифікований товар американського бренду.

Цього вдалося досягти завдяки тому, що ми співпрацюємо безпосередньо з виробником. Крім цього, ціни на 10-15% нижчі, ніж в інших магазинах. Крім цього, постійним клієнтам та оптовим покупцям пропонуємо знижки. Доставка здійснюється по всій території України: Львів, Миколаїв, Одеса, Київ та інші області.

Профіль

Увійти
Замовлення
Знижка - 0%

Контакти

+38(093)33-75-372
info@mirobuvi.com.ua
Пн-Пт 9:00-19:00
2009-2024