З чим носити чоловічі сандалі?

Незважаючи на те, що багато хто досить скептично ставиться до чоловічих сандалів, це досить цікаве та оригінальне взуття, що дозволяє створити цікавий стиль. Скептицизм зазвичай пов'язаний з «дядечками 50+», які не уявляють свого життя без спортивних сандалів під носок, що виглядає досить кумедно. Насправді це зручне в плані догляду та носіння взуття, але вимогливе до того, з чим одягати і носити.

Сандалії популярні у всьому світі, але особливо вони актуальні в країнах із спекотним кліматом. В Україні, яка знаходиться в дещо іншій кліматичній зоні, такий вид взуття не є особливо поширеним, т.к. під строгий стиль не особливо підходить, а для повсякденного шкарпетки або пляжу зручніше купити шльопанці. Епіцентром використання сандалів є крайові центри та великі міста. Але навіть у центрах моди далеко не всі чоловіки знають про те, як правильно носити чоловічі сандалії.

Загальні правила носіння відкритого взуття для чоловіків

Чоловічі літні сандалії є зручним, але суперечливим взуттям. Тут немає жодних обмежень чи заборон, т.к. за бажання ви можете носити таке взуття разом з носком або без нього – справа тільки ваша. І залежить найчастіше це від місця. Офісний стиль завжди має на увазі наявність шкарпеток, які підбираються строго з тоном верхнього одягу, щоб оптимально поєднуватися.

Звичайно, носити шкарпетки з сандалями можна і щодня. Тільки слід розуміти, що тут акцент на слові «можна», а не на «доречно». Все залежить від місця. В Україні люди поділяються на три основні категорії:

  • ті, хто не уявляє свого життя без сандаль зі шкарпетками;
  • ті, кому однаково, як і з чим ви носите сандалі;
  • ті, хто просто висміює цю моду, де б не побачили.

Остання група має право на думку, т.к. Досить часто чоловіки одягають шкарпетки зі «наскрізними навилітами», яким вже кілька днів. А ще краще, якщо ці шкарпетки під шорти та підтягнуті до коліна – це справді виглядає смішно та безглуздо. Категоричне «Ні!» будь-якому одязі, крім штанів – жодних шортів чи штанів з підпоротами.

На босу ногу зазвичай сандалі одягати для прогулянки містом, походів набережною і т.д. Але і тут є своє «Але!». Подбайте про те, щоб ваші ступні були добре вимиті, нігті вистрижені, а п'яти повинні мати приємний вигляд. Інакше, незалежно від того, з чим ви вирішите взуття сандалії, не уникнути глузування. Подібним чином, сьогодні шкарпетки не є обов'язковим елементом або доповненням для сандаль або шльопанець.

Сандалі та офісний стиль – як поєднувати?

 Фото чоловічих сандалий на нозі

Незважаючи на всі суворі правила дрес-коду, враховуючи зміни клімату та стабільні +40 на градусниках у літній період, відкрите взуття має право бути в офісі. Тільки бажано дотримуватись елементарних правил. Необхідно розуміти, що сьогодні можна купити сандалі не лише спортивного стилю, а й якісні шкіряні чоловічі сандалії, які стануть чудовим рішенням для класичного костюма. Виготовляються вони строго зі шкіри високої якості, що обов'язково підкреслюватиме статус чоловіка.

Якщо ви хочете виглядати стильно і строго, не потрібно купувати сандалії, які сильно розходитимуться з тоном костюма. Якщо штани та жакет красивого коричневого кольору, тоді подбайте про те, щоб і взуття мало такий самий красивий коричневий відтінок – жодних різких тонів. В даному випадку потрібно надягати шкарпетки під сандалі. Цілком від них відмовитися можна за умови, що в офісі занадто жарко, але це ніяк не впишеться в офісний дрес-код.

Сандалії на кожен день – стильне взуття на літо

Якщо у Стародавній Греції чи Стародавньому Єгипті сандалії створювалися для того, щоб захистити ноги від розпеченого піску та інших зовнішніх чинників, то у 21 столітті чоловічі сандалії – це стильний інтер'єр на кожен день. Виробники подбали про те, щоб кожен зміг підібрати будь-яку модель – спортивну, молодіжну, класичну тощо, тому без проблем можна поєднуватись з будь-якими цілями.

Фото чоловічих сандалий

Спеціально для молодих чоловіків розроблено сандалії-трансформери. Унікальна модель, яка здатна за допомогою легкого руху руки перетворюватися на шльопанці або сабо. Подібне взуття буде особливо актуальним для подорожей, т.к. вам не потрібно буде брати з собою одночасно кілька пар для пляжу та прогулянок. Молодіжні сандалії стануть чудовим рішенням під шорти та футболку з принтом. Подібне взуття підійде для комплекту в стилі сафарі - бавовняна сорочка, шорти кольору хакі, корковий капелюх.

Високим попитом користуються спортивні сандалії, які не стануть чудовим рішенням для пробіжок чи інших спортивних занять, але стануть ідеальним рішенням для щоденних прогулянок. Вони ідеально поєднуються із брюками до коліна, футболками з принтом, а також джинсами різних кольорів. Якщо ви хочете піти в похід або на пікнік, тоді оптимальним рішенням будуть сандалії спортивного типу з гнучкою та високою підошвою, що дозволить ідеально захистити ногу від різноманітних пошкоджень, виключаючи будь-який дискомфорт.

Універсальним рішенням є сандалії класичного типу. Таке взуття чудово поєднується з різним одягом, у тому числі зі сміливими комплектами одягу, наприклад комбінезоном з бавовни. Класична модель в ретро-дизайну підійде під прямі джинсові штани. Якщо ви не знаєте, які босоніжки підійдуть, тоді просто вибирайте улюблену класику. Єдиний недолік полягає в тому, що вони припускають витонченість у всьому - ваш зовнішній вигляд має бути вивірений і охайний. Жодних помилок з гігієною та яскравого одягу. Навіть годинник, сумка, аксесуари та браслет – все має бути класичним. 

Висновки

Як бачите, тепер сандалії – це не протестне взуття, а чудове рішення для офісу та на кожен день у широкій різноманітності дизайнів. Залежно від особистих цілей та переваг, ви зможете підібрати оптимальне рішення в офіс, на пляж чи клуб. Якщо правильно поєднувати одяг та босоніжки, то неважко буде створити потрібний образ, просто дотримуйтесь міри та враховуйте правила їх носіння. А інтернет-магазин «Світ Взуття» подбає про те, щоб ви змогли купити сандалі чи інше взуття не лише вигідно, а й просто. Завжди допоможемо підібрати оптимальне рішення з огляду на всі побажання покупця.

Профіль

Увійти
Замовлення
Знижка - 0%

Контакти

+38(093)33-75-372
info@mirobuvi.com.ua
Пн-Пт 9:00-19:00
2009-2024