Популярні технології Nike у спортивному взутті

Правильний вибір спортивного взуття – це запорука комфорту та здоров'я людини. Основне - вибрати надійного виробника, який позитивно зарекомендував себе на цьому сегменті ринку. Таким виробником є американський бренд Nike, який щорічно радує покупців все більш досконалими та новими технологіями, які здатні порадувати спортсменів та звичайних обивателів.

За більш ніж вікову історію компанії-виробника вона змогла створити багато нових технологій, що дозволяють створити взуття з ідеальною підтримкою стопи та амортизацією. Виробник при створенні чергової пари взуття проводить найбільші дослідження, об'єктом якого стає біомеханіка, сенсорна складова ходьби, бігу та фізіологія. Перед тим, як кросівки потраплять на виробництво, вони неодноразово тестуються в складних умовах на різних поверхнях.

Перевірка проводиться різними людьми з різною вагою, зростанням та віком, щоб кожен клієнт зміг отримати дійсно ефективне взуття, безпечне для людини. Основа взуття американського бренду – це легкі дихаючі матеріали та амортизаційні технології. Розглянемо які популярні технології Nike застосовуються виробником.

ТОП 10 технологій для спортивного взуття Nike

Nike Air

Кожен шанувальник взуття американського бренду знайомий з такою технологією, як Nike Air, яка забезпечує чудову амортизацію для кросівок цього бренду. Застосовується вже протягом кількох десятків років у спортивному взутті даного бренду для повсякденного носіння та для професійних цілей.

Фото кросівок Nike на вітрині

Саме вона є однією з перших розробок, пов'язаних з амортизаційними властивостями, яка змогла повністю змінити підходить всіх виробників до створення взуття такого класу. Суть технології Nike Air полягає в тому, що всередині підошви знаходяться резервуари, в яких розташоване стиснене повітря. Щоразу, коли відбувається контакт підошви та стопи, подушка братиме удар на себе, після чого повністю відновлюватиме форму.

Nike Air Max

Технологія, яка за своїм принципом аналогічна до попередньої, але забезпечує максимальну амортизацію для удару. Розробляється з метою, щоб максимально пом'якшити жорсткі удари, зводячи до мінімуму їх вплив на організм і працездатність. Основна відмінність технології полягає в тому, що є повітряна подушка в області п'яти, забезпечуючи атлетів тотальним захистом стопи від удару - це буде гарантувати максимальний комфорт.

Картинка кросівок Nike air max 95

Nike Air Zoom

Ультратонкий і легкий повітряний шар, який наближатиме стопу до землі, щоб забезпечити ідеальне зчеплення та чудову маневреність. Подібна технологія активно використовується під час виробництва баскетбольних кросівок, т.к. у цьому виді спорту велике значення має маневреність та зчеплення з майданчиками. Пристрій технології полягає в тому, що є два шари тканини, які між собою з'єднані з численними вертикальними волокнами.

Після цього простір між волокнами під великим тиском вводиться газ. Така конструкція дає можливість створити силу, яка протидіє ударам усередині повітряної подушки. Подібні волокна не дають тканини роздмухуватися, тріскатися і рватися. За час удару об грунт, напруга переноситься на волокна. Якщо вибрати дані кросівки з технологією Nike Air Zoom, ви отримуєте максимально легке взуття з тонкою підошвою та чудовими амортизаційними властивостями.

Nike Free< /p>

Це технологія, яка поєднує в собі рельєфну підошву та захист від ударів. Ці гнучкі та легкі кросівки зможуть імітувати ефект бігу босоніж і розподіляти тиск по більшій площі, що дозволяє значно знизити рівень навантаження на стопу, спину та коліна. Біомеханічні дослідження демонструють, що надання можливості ногам здійснювати повний спектр природних рухів, підвищуючи силу та зменшуючи ймовірність отримання травми.

Технологія з'явилася у відповідь усім бігунам, які хочуть отримати можливість бігати, немов босоніж, але без шкоди для власних ніг. Американському бренду вдалося створити підошву з глибоко сегментованими канавками, які імітуватимуть природний тиск при ходьбі босоніж. Еластична область передньої частини стопи забезпечуватиме більше згинання пальців ніг, при цьому створюватиме стійкість і даючи можливість бути маневреним.

Nike Sphere

Це матеріал, створений для оптимального повітрообміну. Коли ноги спортсмена потітимуть, то тканина просочуватиметься повітрям і розширюватиметься, збільшуючи потік повітря через шкіру, зводячи до мінімуму прилипання стопи. Результатом є охолодження на шкірі, яке дозволяє спортсмену виступати з великим комфортом.

Nike Sphere Dry

Якщо на вибраних кросівках ви бачите цю позначку, тоді кросівки виготовлені з флісового матеріалу та двошарової мікрофібри, які запобігають втраті тепла. Матеріали можуть забезпечити максимальний рівень ізоляції від холодного вітру при мінімальному обсязі кросівки та ваги. Стане ідеальним рішенням як взуття для міжсезоння чи ранньої зими.

Картинка кросівок Nike air max 97

Nike Dri-FIT

Високоефективна поліефірна тканина з мікрофібри, яка фактично відводитиме піт від тіла і переноситиме на поверхню тканини, де вона випаровується. При цьому шкіра залишатиметься сухою та прохолодною. Ідеальне рішення взуття для спекотних днів, а також для прохолодної погоди, коли зайве тепло у кросівці може призвести до подальшого швидкого замерзання.

Nike Therma-FIT

Щільний матеріал, який не пропускатиме холодне повітря і в цей час не дозволяє стопі занадто сильно потіти. Це чудове рішення для взуття, призначеного для зими.

Flywire

Технологія, що також була представлена американським брендом для любителів спортивного взуття. Це спеціально призначені волокна, з яких виготовляється верхня частина кросівок. Ймовірно, що при створенні цієї технології розробники надихнулися конструкцією підвісного мосту.

Суть технології полягає в тому, що використовуються оптоволоконні нитки, які призначені для підтримки стопи в ідеальній фіксації. На відміну від стандартного взуття, кросівки з даною технологією надійно утримуватимуть стопу, не дозволяючи ковзати під час ходьби та бігу, а оптоволоконні нитки створюють підтримку, наче сухожилля. При цьому таке взуття має невеликий обсяг і вагу, а також надійно захищене від вологи та бруду.

LunarLite

Перш ніж створити пінку LunarLite, дизайнери надихнулися фотографіями космонавтів, що стрибають, вирішивши відтворити відчуття польоту в невагомості, тому звернулися до аерокосмічної промисловості. Це дозволяє розробити найлегший матеріал, що амортизує. Переваги полягає в тому, що тиск розподілятиметься по всій нозі, цим зменшується негативний вплив на дрібні кістки.

Висновки

Як бачите, американський виробник подбав про те, щоб ви змогли купити взуття, яке дійсно порадує високою ефективністю, надійністю та безпекою. Усі технології спрямовані на те, щоб зробити життя спортсменів та простих людей, які ведуть активний спосіб життя ще краще. Інтернет-магазин «Світ Взуття» пропонує купити спортивне взуття Nike та інших брендів на вигідних умовах, потрібно лише зателефонувати або залишити заявку на сайті. Доставка проводиться по всій території України.

Профіль

Увійти
Замовлення
Знижка - 0%

Контакти

+38(093)33-75-372
info@mirobuvi.com.ua
Пн-Пт 9:00-19:00
2009-2024