Підбір взуття для дощової погоди

Якщо у вас заплановано багато справ, а надворі дощ – це неприємний сюрприз. За такої погоди хочеться просто закутатись у плед і пити какао. На жаль, не всім доступна така розкіш. Саме тому необхідно забезпечити себе комфортним гардеробом на дощову погоду, особливу увагу приділяйте саме взуття. Далеко не кожне взуття зможе витримати перепади температури від +18 до -7оС, що часто спостерігається в міжсезоння.

В даному випадку необхідне демісезонне взуття, яке спеціально адаптоване для осінньо-весняного періоду, коли і спостерігається максимальна кількість опадів. Добре, що виробники подбали про те, щоб ви змогли купити взуття для дощової погоди не тільки для комфорту, а й створення стильного образу. Розглянемо з вами, як правильно підібрати взуття для дощової погоди та основні різновиди взуття для міжсезоння.

Фото кросівок для дощової погоди

Критерії вибору взуття для дощової погоди

  • Матеріал. Щоб взуття без проблем змогло впоратися з підвищеним рівнем вологості, необхідно віддавати перевагу натуральним матеріалам: замша, шкіра, нубук. Також підійде гумове взуття, яке точно не дасть вашим ніжкам намокнути, але досить холодне.
  • Місця з'єднання. Максимально ретельно огляньте всі місця з'єднання та шви по їх симетричності та рівності на обох черевиках. Не повинно бути ніяких ниток, що стирчать - це демонструє якість взуття і те, чи буде вони промокати.
  • Якість. Уважно огляньте герметичність взуття, функціональність застібки, міцність кріплення каблука та оглянути предмет покупки на предмет ідентичності правого та лівого черевика.
  • Підошва. Вибирайте лише рифлену підошву, яка зменшує ковзання та ймовірність падіння на вологому асфальті або інших поверхнях.
  • Підкладка. Щоб ваші ноги не тільки не намокли, а й перебували в оптимальному мікрокліматі, рекомендується купити взуття з підкладкою із байки, шерсті чи штучних матеріалів.

Це основні критерії, які слід враховувати, якщо вирішили купити взуття для дощової погоди. При виборі взуття для дитини можна враховувати такі ж критерії, як і для дорослої людини. Винятком є ситуація, якщо вашій дитині потрібне ортопедичне демісезонне взуття, яке сприятиме правильному формуванню стопи. Не треба забувати також про зовнішній вигляд взуття, незважаючи на те, що взуття ви його будете в холодну та сиру погоду.

Моделі взуття для дощового взуття

Гумові чоботи

Буквально за останні 5 років гумові чоботи перейшли із розділу дитячого взуття. В даний час таке взуття носять зірки світового масштабу: Кейт Мосс, Сара Джессіка Паркер та багато інших. Звичайно ж, для дощової погоди немає нічого кращого, ніж гумове взуття, але воно підійде лише при температурі від 8-10 градусів, інакше ногам буде надто холодно та дискомфортно. Сьогодні гумові чоботи представлені в різних варіантах, серед яких гарантовано зможете підібрати оптимальне рішення.

Більше того, раніше чоботи вважалися грубим взуттям, яке одягав лише «колгосп», то сьогодні воно пропонує навіть із каблуком. Тільки віддаючи перевагу такому взуттю, пам'ятайте, що воно призначається виключно для нетривалого носіння - вони не пропускають не тільки воду, а й повітря, тому ви можете нашкодити своїм ніжкам. Оптимально таке взуття одягнути лише на період дощу, а за першої можливості перевзутися. Це дозволяє завжди залишатися сухою та стильною.

Важливо те, що таке взуття підходить не тільки для осені та весни, а й літа – чоботи різних кольорів обов'язково зможуть підняти настрій у похмуру погоду. Якщо ви не боїтеся виглядати грайливо, можете сміливо вибирати подібне взуття. Прекрасно виглядатимуть культові «хантери», які чудово поєднуються з джинсами та сукнями.

Фото чоловічих кросівок для дощової погоди

Шкіряне взуття з гумовою підошвою

Якщо на вулиці сльота, ви зможете одягнути і шкіряне взуття. Але враховуючи те, що шкіра не любить вологу, її потрібно правильно вибрати і доглядати. Наприклад, якщо на вулиці дощова погода, тоді необхідно купити таке саме взуття з підошвою, яке виготовлене з міцної гуми. Подбайте про те, щоб підошва була рельєфною – це мінімізує шанс падіння. Технології не стоять на одному місці, тому ви також зможете знайти черевики з матеріалами, які відштовхують вологу. Або можете купити для шкіряного взуття спеціальний водовідштовхувальний спрей.

І, звичайно ж, не варто забувати про черевики для будь-якої погоди – Cat (Катерпіллер), які стануть чудовим рішенням для холодної дощової погоди, зберігши ваші ніжки у теплі. Єдина умова – їм потрібно забезпечити максимальний захист від вологи та правильний догляд. У жодному разі не можна сушити їх у джерелах тепла, т.к. вони втратить свою привабливість та універсальність. Разом із джинсами такі черевики є просто вічною класикою. Досить оригінально виглядають із сукнями та спідницями.

Як бачите, на дощову погоду не дуже широкий асортимент взуття, але й разом з такими моделями можна урізноманітнити свій образ. Якщо вирішили купити взуття для дощової погоди, необхідно звертати увагу на те, наскільки товста підошва та шкіра, борт підошви, спосіб кріплення підошви та верхньої частини. Також ви зможете купити кросівки для дощової погоди, але вони аналогічно мають бути виконані тільки з якісної шкіри, інакше промокатимуть.

Взуття на осінь-весну для кожного

Ми пропонуємо своїм клієнтам купити взуття для дощової погоди на вигідних умовах, просто зателефонувати до нас або залишити заявку на сайті. Пропонуємо лише сертифікований товар від відомих брендів, серед яких ви гарантовано зможете підібрати оптимальне рішення для себе. Якщо ви матимете труднощі при виборі взуття для дощової погоди, не допомога завжди готовий прийти досвідчений менеджер-консультант нашого інтернет-магазину. При виборі завжди враховуємо побажання клієнта. Доставку здійснюємо у будь-яку точку України: Львів, Одеса, Миколаїв, Харків та інші області.

Профіль

Увійти
Замовлення
Знижка - 0%

Контакти

+38(093)33-75-372
info@mirobuvi.com.ua
Пн-Пт 9:00-19:00
2009-2024