Взуття із натуральної шкіри проти штучної – що краще?

Кожна людина прагне купити якісне взуття, яке зможе прослужити протягом багатьох років. І найчастіше доводиться вибирати між взуттям із натуральною та штучною шкірою. Звичайно, чоботи, кросівки, черевики з натуральної шкіри виглядають стильно і гарантують високий рівень якості. Подібне взуття зможе прослужити упродовж тривалого часу.
Але, з іншого боку - коли взуття занадто довговічне, воно починає дратувати, хочеться змін. При цьому вартість взуття з натуральної шкіри неймовірно велика. Спробуємо з вами розібратися, купити взуття з натуральної або штучної шкіри. Розглянемо всі переваги та недоліки кожного виду, а також здатні економії при покупці шкіряного взуття.

Фото матеріалів взуття

Взуття з натуральної шкіри – преміально, але дорого

Незважаючи на те, що матеріал преміум якості, купити взуття з натуральної шкіри можна абсолютно в будь-якому місці – у торговому центрі, фірмовому мережевому магазині, у великому магазині, на базарі та у нас в інтернет-магазині. Кеди, ботильйони, мокасини з натурального матеріалу протягом тривалого часу будуть знаходитися в гардеробі, рятуючи за будь-якої погоди. Нога в такому взутті «дихає», тому ваші ноги будуть у ідеальному мікрокліматі.

Переваги взуття з натуральної шкіри

  • Тривала експлуатація. Кожен виробник взуття з натуральної шкіри може гарантувати, що воно без проблем зможе радувати протягом щонайменше 2 сезонів. Це відмінна економія, т.к. пара якісного шкіряного взуття обійдеться близько 2000 гривень, то пара із замінника до 1 000 гривень. Але носити таке взуття ви зможете протягом кількох років, а штучні матеріали втратить свою привабливість вже за один сезон.
  • Висока якість. Якщо чоботи зі шкіри були добре прошиті та оброблені, то вони абсолютно не пропускають вологу, добре сушаться та миються, при цьому дозволяє шкірі «дихати». З ними не виникатиме жодних проблем у вигляді сіточки на носінні або підбору.
  • Наявність пір. Натуральна шкіра здатна «дихати» і пропускати повітря, тому в такому взутті ноги не потітимуть. Завдяки проникності пари не страждатиме від перепаду температури. Шкіра не покривається сітковою з тріщин і не починає грубіювати, вам у ній не буде холодно чи спекотно, а саме комфортно.
  • М'якість. Взуття з натуральної шкіри не натиратиме. Якщо навіть взуття зжите не зовсім по нозі, не буде проблем, щоб розтягнути такий матеріал за допомогою спеціальних просочень без небезпеки самого матеріалу.

Недоліки взуття з натуральної шкіри

Звичайно, як і все інше, взуття з натуральної шкіри має свої недоліки:

Фото шкіра на взутті
  • Вартість та висока якість. Хоча це буде парадоксально, але саме висока якість може стати недоліком, т.к. подібне взуття встигає набриднути. З кожним роком змінюється людина, її стиль життя та імідж, а міняти кеди чи чоботи не вийде, якщо вони ще у хорошому стані. Викинути не потрібну і стару пару шкода, якщо вона виглядає чудово. Особливо коли згадуєш її вартість. В результаті користувач починає носити не зовсім відповідне взуття, мріючи про те, щоб воно вже порвалося і можна було купити нове.
  • Зовнішній вигляд. Ніхто не сперечатиметься з тим, що більшість новинок взуття з натуральної шкіри – це красиво і стильно. Але це тільки в тому випадку, якщо вона виготовлена відомими брендами. Якщо вистачає грошей тільки на менш розкручені бренди, вона найчастіше не вдається досягати оптимального балансу якість/дизайн. Взуття гарної якості, але з убогим дизайном чи навпаки. Саме з цієї причини ви перебуватимете під постійним вибором - купити дороге шкіряне стильне взуття, або купити недороге шкіряне взуття з некрасивим дизайном, або просто віддати перевагу заміннику шкіри, який також порадує свого користувача.
  • Потрібно вміти обирати. Вітчизняний ринок настільки заповнений взуттям різних форматів, що від шлюбу ви не зможете захиститися ніде, навіть у великому торговому центрі або фірмовому магазині. Досить часто можна чути такі історії: «купила чоботи за 5000 гривень і буквально через сезон викинула». А це все з тієї причини, що неправильно вибирала та потрапила на бракований товар. Ми вже з вами розглядали, як вибрати якісне взуття - потрібно звертати увагу на підошву, прошивку, вироблення шкіри, якість ниток, утеплювач і т.д. Все гідно вашої уваги, щоб не довелося викидати взуття, в якому верх відмінний, а нижня частина вже порвана.

Взуття із замінника шкіри – бюджетно та якісно

Останні технології від виробників сприяють тому, що сьогодні взуття із замінника шкіри не менш поширене, як і із замінника. Аналогічно ви зможете купити пару кросівок чи черевиків із замінника шкіри на ринку, у торговому центрі чи у нас в інтернет-магазині. Обов'язково порадує ціна та якість. Розглянемо з вами основні переваги та недоліки взуття із замінника шкіри.

Переваги взуття із замінника шкіри

  • Ціна. Це основне перевагу, т.к. ви зможете купити подібне взуття від 500 до 1500 гривень. Подібний факт дозволяє суттєво заощадити бюджет, дозволяючи купити не одні кросівки, а одразу 2, 3 або навіть 4 пари під різні цілі та образ.
  • Зовнішній вигляд. Виробники стежать за останніми тенденціями моди, тому пропонують своїм клієнтам не просто якісне, а й цікаве взуття. З нею ви без проблем зможете скласти будь-який образ.

Недоліки взуття із замінника шкіри

  • Матеріал не вміє «дихати». У взутті з такої шкіри тепло, але ваші ніжки потітиму. При різких перепадах температури замінник шкіри втрачає свою привабливість – з'являються різні тріщини.
  • Недовговічність. Стильно виглядатиме взуття із замінника шкіри буде лише один сезон, після чого вже з'являться ознаки зносу – потертості, тріщини та заломи. Балетки або чоботи вирушають на звалище вже після першого року носіння. Звичайно, якщо правильно доглядати, то термін експлуатації буде значно довшим.

Необхідно відзначити, що багато хто віддає перевагу саме взуттю зі шкірозамінника через недовговічність та помірну ціну. Адже кожна людина, особливо дівчина, хоче час від часу змінювати імідж, при цьому не розоритись на новій парі взуття. А бувають навіть такі ситуації, коли взуття із замінника шкіри носиться довше, ніж натуральна шкіра. Потрібно лише правильно вибрати.

Що ж вибрати – натуральну шкіру чи замінник?

Як бачите, кожен вид взуття має власні переваги та недоліки. Оптимальне рішення – це поєднувати. Незалежно від того, якого стилю ви дотримуєтеся – будуть базові речі взуттєвого гардеробу. Наприклад, черевики на низьких підборах для зими та осіняючи взуття. Якщо ви впевнені, що для зими краще шкіра – оптимально буде купити асортименти шкіри, а ось мокасини. , кеди, туфлі та інше подібне взуття, яке хочеться згодом міняти – із замінника шкіри. З таким взуттям вам не шкода розлучитися, а за такою вартістю ви зможете підібрати оптимальне рішення на кожен день.
Якщо ви хочете купити взуття високої якості та недорого, тоді вам на допомогу прийде інтернет-магазин «Світ взуття». Саме тут представлено широкий асортимент взуття відомих брендів за доступними цінами. Безпосередня співпраця з відомими брендами сприяє тому, що ціна на 10-15% нижча, ніж в інших магазинах. Все взуття має міжнародні сертифікати якості, які за потреби надамо покупцю. Завжди допоможемо зробити правильний вибір. Доставку здійснюємо у будь-яку точку України.

Профіль

Увійти
Замовлення
Знижка - 0%

Контакти

+38(093)33-75-372
info@mirobuvi.com.ua
Пн-Пт 9:00-19:00
2009-2024