Чоловічий взуттєвий гардероб - що має бути?

Кожен чув вираз: «Чоловік має бути смердючий, лютий і волохатий!», але це далеко в минулому. Сучасні чоловіки прагнуть бути стильними та доглянутими, щоб подобається протилежній статі та виділятися із «сірої маси». Давно минули ті часи, коли акуратність та мода вважалися виключно «бабськими» штучками.
На щастя, а може для когось, на жаль, сьогодні запах стійкого перегару та дешевих сигарет – це не ознака успішності та мужності. Зазвичай, навпаки. Тільки грамотно підібраний гардероб (у тому числі і взуттєвий), привабливий зовнішній вигляд і багато інших факторів дозволяють створити саме те перше позитивне враження, на яке зазвичай немає другого шансу. І треба пам'ятати, що саме взуття є ключовою складовою грамотно складеного образу, тому до вибору чергової пари взуття потрібно ставитись з максимальною відповідальністю та продуманістю.
Взуттєвий гардероб чоловіка не повинен складатися тільки із сандаль на літо, чобіт на зиму та туфель тільки до урочистого випадку. Правильний взуттєвий гардероб повинен включати різне взуття. До того ж, інтернет-магазин «Світ Взуття» створений для того, щоб ви змогли поповнити свій гардероб необхідного взуття на всі випадки. Давайте розглянемо, що повинен мати у своєму гардеробі кожен чоловік.

Види взуття для чоловічого гардеробу

Щоб бути у всеозброєнні, кожен чоловік повинен мати у своєму арсеналі хоча б одну пару наступних видів взуття: повсякденні, класичні, спортивні, літні, зимові, демісезонні. Навіть якщо ви затятий шанувальник вільного стилю casual і кросівок, іноді доводиться відвідувати театр або офіційні прийоми, де без класичних костюмів та відповідного взуття просто не обійтися.
Аналогічно і високопосадовець, який звик 99% часу ходити у костюмі, час від часу вирушає у відпустку, де його костюм «трійка» вже не буде актуальним. Необхідно купити зручне спортивне взуття та сандалії. І бажано кожен вид взуття мати по кілька пар. Це з тим, що взуття час від часу має відпочивати, інакше може втратити свою привабливість чи почне погано пахнути, т.к. не встигає відновитися та вивітритися.

Фото Чоловічий взуттєвий гардероб – що в ньому має бути ?

Що включає основний взуттєвий гардероб чоловіка?

Розглянемо з вами конкретні варіанти взуття, які мають бути в чоловічому гардеробі для використання у тому чи іншому випадку. Пам'ятайте, що сьогодні в моді гармонійність та зручність складеного образу, тому іноді класичні моделі одягу можна поєднувати зі спортивним взуттям. У взуттєвому гардеробі чоловіка має бути таке взуття:

  • Класичне взуття. Це взуття, яке зазвичай одягають під діловий костюм і воно має бути в гардеробі всіх чоловіків. Ідеальне, якщо вибрані туфлі матимуть шнурівку – це можуть бути оксфорди чи дербі. Що стосується забарвлення, то, звичайно, бажано вибирати строгі забарвлення - чорні або коричневі. Якщо купуєте додаткову пару взуття, тоді можна віддати перевагу і більш оригінальному забарвленню. Якщо ви з дитинства просто ненавидите зав'язувати шнурки, тоді оптимальним рішенням для вас стануть черевики.
  • Взуття на кожен день. Якщо ви шукаєте взуття на кожен день, тоді, природно, ідеальним рішенням є кросівки. Що стосується суворіших моделей взуття, то оптимальним є мокасини або лофери. Прекрасним рішенням стануть човнові туфлі, які також називають топсайдером. Подібне взуття чудово поєднуватиметься з повсякденними брюками та джинсами, що створити неймовірно стильний і гармонійний «цибулю». Прекрасне рішення для літа, але аналогічно потрібно мати щонайменше дві пари, щоб давати їм можливість висохнути та провітритися.
  • Літнє взуття. Незамінне взуття для будь-якого чоловічого гардеробу – це шльопанці та сандалії, які дають можливість ногам розслабитися та відпочити. Прекрасне рішення для вечірніх прогулянок, або якщо ви хочете сходити на пляж.
  • Спортивне взуття. Кросівки, кросівки та ще раз кросівки. Адже саме вони призначаються не тільки для конкретних занять спортом, а й для повсякденного носіння. Тільки в такому взутті людина відчуватиме справжню свободу. Ідеально, якщо купити кілька видів спортивного взуття – кеди, кросівки та сліпони. Звичайно, якщо ви займаєтеся спортом і любите спортивний стиль, для цих цілей повинні бути різні кросівки, інакше ви не дасте їм відпочити.
  • Зимове взуття. Обов'язково у взуттєвому гардеробі чоловіки мають бути утеплені черевики зі шнурівкою або без неї – це вже залежить від уподобань самої людини. Оптимально вибирати черевики відомих брендів, наприклад CAT. У таких черевиках ви зможете піти на роботу чи просто щодня використовувати для прогулянок. Також черевики є чудовим рішенням для демісезонного взуття.
Фото взуттєвий гардероб - що в ньому має бути?

Висновки

Якщо мати хоча б по одній або дві пари кожного виду взуття, ви можете бути впевненими, що зможете відчувати максимальний комфорт незалежно від погоди на вулиці та інших обставин. Інтернет-магазин «Світ взуття» подбав про те, щоб ви змогли купити взуття та поповнити свій гардероб виключно якісним та сертифікованим взуттям. Співпрацюємо безпосередньо з відомими брендами, тому ви не тільки купуєте якісне взуття, а й за приємними цінами. Завжди допоможемо зробити правильний вибір. Доставку здійснюємо у будь-яку точку України: Харків, Миколаїв, Львів та інші області.

Профіль

Увійти
Замовлення
Знижка - 0%

Контакти

+38(093)33-75-372
info@mirobuvi.com.ua
Пн-Пт 9:00-19:00
2009-2024