Як вибрати взуття вагітній жінці?

Вагітність - це прекрасний період, але він пов'язаний з безліччю різних змін в організмі жінки. Змін піддаються також ноги вагітних жінок. Незважаючи на те, що такі популярні особи, як Кім Кардаш'ян та Вікторія Бекхем, будучи в положенні, виходжували на шпильці 15 сантиметрів, не варто брати з них приклад. Потрібно забезпечити себе виключно комфортним взуттям на кожен день, щоб воно не зашкодило майбутній мамі та дитині.
Зазвичай, при виборі взуття жінки звертають увагу виключно на зовнішній вигляд виробу. Справді, більшість дівчат відчувають незрозумілу слабкість у гарному взутті. Але, вибираючи взуття під час вагітності, до вибору потрібно ставитись серйозніше. Залежно від того, що надіте на ніжках, залежить здоров'я майбутньої мами. Розглянемо основні критерії вибору взуття для вагітних.

Яким має бути взуття для вагітних?

Слід зазначити, що на ступні в період вагітності буде максимальне навантаження, т.к. збільшується маса тіла, з'являється важкий животик, відбуваються гормональні зміни та набрякають ноги. Все це сприяє тому, що медики не рекомендують носити дівчину високу платформу та каблук. Якщо носити неправильне взуття, може статися викривлення хребта, з'явитися додаткові розтяжки або посилитися набряклість ніг. Під час вагітності взуття не повинне стати причиною додаткових травм. Якщо брати загальні рекомендації, то для вагітних необхідно купити взуття, яке відповідає наступним критеріям:

  • Винятково стійка підошва. Без тонких підборів, навіть невисоких – ідеально має бути рівна рифлена підошва, яка запобігатиме ковзанню.
  • Ніякого високого підйому. Не повинно бути різних тонких зав'язок, ремінців і застібок, що врізаються в кісточку. Адже якщо нога хоч трохи набряче, всі елементи почнуть тиснути і натирати.
  • Запас розміру. Враховуючи те, що дівчина видужує, і ноги набрякають, необхідно брати підбори з невеликим запасом розміру. Бажано вибирати вироби з м'якої натуральної шкіри – вони мають саме такі властивості.
Фото Яким має бути бути взуття для вагітних

Якщо дотримуватися цих правил, тоді ви зможете купити взуття, яке не доставлятиме вам дискомфорту під час вагітності.

Взуття для вагітних на літній період

У літню пору року необхідне вільне та відкрите взуття. При цьому ніжка не повинна потіти і ковзати всередині такого взуття, тому вибирайте тільки моделі з натуральних матеріалів - сандалі, босоніжки. a>, шльопанці і т.д. Вибирайте такий варіант, до якого ви звикли, щоб почуватися комфортно.
На піку популярності знаходяться балетки, які відносяться до універсального взуття та чудово можуть поєднуватися з будь-яким одягом. Досить зручні та недорогі. Природно, є різні балетки – всіх кольорів веселки з різними прикрасами у вигляді бантиків, квіточок і стразів, тому можна підібрати модель на будь-який смак.
Тільки перш ніж купити пару, що її сподобалася, її необхідно уважно вивчити. Підошва не повинна бути надто гнучкою та тонкою. Не потрібно купувати взуття на повністю плоскій підошві – потовщення в області підошви та квадратний підбор – це правильне взуття. Балетки із замші та шкіри коштують трохи дорожче, але вони виглядають стильно та дихають. Якщо сподобалися балетки із замінника шкіри, тоді оптимально, щоб були передбачені дірочки для вентиляції.

Взуття для вагітних на зимовий період

Одно з основних правил для зимового взуття для вагітних – наявність рифленої підошви, щоб ви не ковзали по льоду. Природно, взуття має бути теплим і не пропускати вологу. Тепер промочені ноги – це небезпека не лише для вас, а й для вашої дитини. Обов'язково потрібно звернути увагу на льодоступи – спеціальні накладки для взуття, які захищають від ковзання, що буде актуальним під час ожеледиці.
Оптимальним рішенням стануть черевики і чобітки без каблука з натуральним або штучним утеплювачем, щоб гарантувати оптимальний мікроклімат усередині взуття . Пам'ятайте, що на останніх термінах вагітності буде складно нахилятися, щоб зашнурувати або застебнути взуття, тому бажано вибирати таке взуття, щоб змогли без проблем обходитися без сторонньої допомоги.

Фото Яким має бути взуття для вагітних на зимовий період

Чому вагітним не можна одягати взуття з підборами та інші заборони

  • Високий підбор. Якщо каблук має висоту понад 5 сантиметрів, то це може призвести до болю спини та підвищує ризик падіння. Центр тяжкості при ходінні на підборах суттєво зміщується, а прогин у попереку буде більшим. Заборонені не лише каблуки, а й взуття, зміщене до середини.
  • Щільно чоботи, що полегшують, можуть спровокувати розвиток варикозу, що навряд чи порадує хоча б одну дівчину.
  • Не купуйте взуття, яке звалюється з ноги, тому що. стопа вагітної жінки потребує максимальної підтримки.
  • Кеди та черевики зі шнурками будуть незручними, т.к. вагітним жінкам досить складно нагинатися.
  • Зимове взуття зі слизькою підошвою не варто купувати з причин: висока ймовірність впасти і нашкодити собі і дитині. Можна убезпечити себе, приклеївши наждачний папір та звичайний пластир.
  • Туфлі з вузьким носком – вони сильно стискатимуть пальці ніг, ускладнюючи процес кровообігу, тому вибирайте круглий або квадратний мисок.
  • Босоніжки з вузькими ремінцями не рекомендуємо купувати, особливо якщо набрякають ноги. Ремінці можуть боляче врізатися у припухлі ноги.

Якщо дотримуватися цих правил, ви зможете купити комфортне взуття для вагітних, яке максимально спростить для вас період вагітності. Наш інтернет-магазин подбав про те, щоб ви змогли купити взуття для вагітних від відомих брендів на вигідних умовах, досить просто підібрати оптимальне рішення та оформити покупку або просто зателефонувати до нас. Наш фахівець завжди готовий прийти на допомогу, підібравши оптимальне рішення, враховуючи ваші цілі, переваги та фінансові можливості. Доставку здійснюємо по всій Україні: Львів, Одеса, Миколаїв, Харків та інші області.

Профіль

Увійти
Замовлення
Знижка - 0%

Контакти

+38(093)33-75-372
info@mirobuvi.com.ua
Пн-Пт 9:00-19:00
2009-2024