Зимові черевики Tim-and 10061 c хутром - Топ якість!
2 690грн.
Виберіть розмір(EUR):
36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46

Самовивіз (Магазин у Дніпрі):

Нова Пошта:
-Передплата 150грн.
Доставка 1-2 дні
Вартість доставки 75-100грн.


-При 100% передоплаті:
Нова Пошта: 40-55грн.
Розмір не вибраний!
Придбати »

Зимові черевики Tim-and 10061 c хутром - Топ якість!

Верх - натуральна шкіра
Усередині - штучне хутро. Підошва – поліуретан.

Кожен чоловік не менше жінки хоче виглядати стильно та елегантно, навіть якщо на вулиці високі кучугури та мороз. Саме для цих цілей виробник запропонував якісні, стильні та надійні зимові черевики, які своїм зовнішнім виглядом одразу підкорили серця мільйонів покупців. Виробник врахував те що, що до зимовим моделям пред'являються особливі вимоги, т.к. взуття повинне надійно захищати ноги від вологи та холоду, тому виробник впровадив у свої черевики лише найкращі рішення та надійні матеріали.

Кілька слів про зимові черевики

Чоловічі черевики виглядають стримано, але неймовірно стильно, тому зможуть без проблем вписатися абсолютно у будь-який образ людини будь-якого віку – чи то молодий хлопець, чи людина похилого віку. Необхідно відзначити, що ці черевики спочатку створювалися як робоче взуття, яке призначалося для працівників лісового господарства. Адже не дивно, що назва в перекладі означає «лісові угіддя», а символом є зображення потужного дуба.

Ключова особливість взуття полягає в унікальній технології з'єднання верху та підошви, ці деталі не склеювалися і не зшивались, а сплавлялися. За рахунок цього взуття стає абсолютно непроникним для води, тому ваші ноги будуть сухими навіть у сльоту. Для виробництва використовувався натуральний матеріал, укріплений за допомогою нейлонових ниток жовтого кольору. Подібне забарвлення було обрано з тієї ж причини – безпека під час робіт у лісі.

Матеріали та інші особливості моделі

Під час виробництва фірмових моделей черевиків використовувався виключно натуральний матеріал – нубук. При цьому абсолютно всі матеріали піддаються спеціальної попередньої підготовки, зміцнюються за допомогою спеціального каркасу з нейлонових ниток і просочуються силіконовим просоченням. Подібна обробка матеріалу набуває високої міцності і стає повністю недоступною для води.

Важливим елементом є гумова підошва - вона товста і нековзна. Виготовляється вона з кількох різновидів гуми, в ній передбачено наявність повітряних кишень, за рахунок чого ходити в такому взутті одне задоволення. Ваші ноги не втомлюватимуться, а також мінімальний ризик послизнутися навіть у сльоту.

Застосовувалася спеціальна устілка, що амортизує, і особлива колодка, завдяки яким зимові черевики не натирають ноги навіть при тривалих походах. У черевиках буде максимально зручно, незалежно від того, який підйом у вашої ноги – низький чи високий. Оскільки черевики постачаються за допомогою еластичних підкладок. Ергономічна устілка оптимально розподіляє тиск, який чиниться на стопу.

У своїх черевиках виробник використовує два види утеплення: волокно Smartwool та натуральне хутро. Подібний підхід сприяв тому, що взуття є незамінним під час зимових холодів. Вони не тільки надійно захищають від морозу, але й чудово вентилюються, тому ваші ніжки не потітимуть.

Ключові переваги зимових черевиків

  • використовувався високоміцний натуральний матеріал – нубук;
  • товста гумова підошва виключає ковзання та промерзання;
  • прекрасна амортизаційна система підвищує комфорт;
  • встановлений ефективний утеплювальний матеріал, тому ногам буде тепло;
  • прекрасна система вентиляції забезпечує ідеальний мікроклімат.

Купити черевики зі знижкою в інтернет-магазині «Світ взуття»

Важко посперечатися з тим, що черевики – це досконалість. Наш інтернет-магазин подбав про те, щоб кожен бажаючий міг купити зимові черевики на максимально вигідних умовах, маючи можливість вибрати з широкого асортименту.

Ми співпрацюємо безпосередньо з офіційними представниками компаній-виробників, а це сприяє тому, що ми пропонуємо лише сертифікований товар, а ціни на кожну одиницю товару нижчі на 10-20%, ніж у конкурентів. Якщо виникнуть труднощі під час вибору, допоможе прийде досвідчений менеджер-консультант. Доставляємо продукцію до будь-якої точки України: Київ, Вінниця, Чернігів, Одеса та інші області.

велике фото №5 Зимові черевики Tim-and 10061 c хутром - Топ якість! велике фото №6 Зимові черевики Tim-and 10061 c хутром - Топ якість! фото main Зимові черевики Tim-and 10061 c хутром - Топ якість! main фото front Зимові черевики Tim-and 10061 c хутром - Топ якість! front фото back Зимові черевики Tim-and 10061 c хутром - Топ якість! back фото bottom Зимові черевики Tim-and 10061 c хутром - Топ якість! bottom

Алексей
30.11.2017 в 12:06
Огромная благодарность магазину за столь приятное для меня приобретение.В снежную , промозглую и суровую погоду я смогу преодолеть путь с сухими и тёплыми ножками.Благодарю.
Владимир
05.12.2016 в 21:08
Получил недавно данные ботинки, я конечно понимаю что это не оригинал, по тому что оригинальные ботинки стоят пять тысяч.Но качество приятно удивило,и у вас очень приятные менеджеры помогли подобрать размер. Очень вам благодарен, с большим удовольствием буду заказывать у вас еще!