Жовті черевики Tim-and 10361
1 310грн.
Виберіть розмір(EUR):
36 37 38 39 40

Самовивіз (Магазин у Дніпрі):

Нова Пошта:
-Передплата 150грн.
Доставка 1-2 дні
Вартість доставки 75-100грн.


-При 100% передоплаті:
Нова Пошта: 40-55грн.
Розмір не вибраний!
Придбати »

Жовті черевики Tim-and 10361

Верх - натуральна шкіра
Підошва – поліуретан.

Що піклується в зимову пору року кожна розсудлива людина? Природно, про те, щоб організм був у теплі та комфорті, потім вже про красу зовнішнього вигляду. Але разом з черевиками тепер не потрібно йти на компроміси, адже ви отримуєте неймовірно стильний вигляд без шкоди для організму. Чоловічі та жіночі моделі черевиків від американського бренду відповідають усім основним вимогам сучасного суспільства: зручні, теплі та стильні. Основна їхня особливість у тому, що устілка і верхня частина спаюється між собою, а не склеюється або зшивається.

Що таке і з чим носити?

Сам по собі черевики мають дещо бунтарський зовнішній вигляд. Зверху оснащуються шнурівкою, яка лише надає солідності подібним черевикам. Незмінно кожна модель має тракторну підошву, яка виконує практичну функцію – виключає ковзання. Саме жовтий колір є найуніверсальнішим і найпопулярнішим забарвленням, яке підійде під будь-який стиль одягу. Вони досить високі, тому сніг не завалюватиметься всередину взуття.

Звичайно, не всім подобаються. Але вони не повинні подобаються всім, т.к. вони підходять тільки для любителів спортивного стилю та стилю casual, який останніми роками набирає все більшої популярності. В останні роки такі бунтарські черевики можна побачити не тільки на чоловіках, а й на тендітних дівчатах. Вони носять їх з пуховиками і дублянками, спортивними шапками, куртками-парками, джинсами або легінсами, що облягають. Образ доповнюється шарфом та рукавичками. Головне, щоб усі елементи були витримані в одному стилі.

Докладніше про технічну частину

Жіночі та чоловічі черевики мають якісну підошву з гуми та каучуку, яка має повітряні кишені, що забезпечують ідеальну амортизацію. Це означає, що в такому взутті вам буде комфортно ходити абсолютно по будь-якій місцевості. Верх був виконаний з нубука – шкіра, яка була додатково укріплена та оброблена водовідштовхувальною поверхнею, тому ви не промокніть.

Про ваш комфорт подбає штучна підкладка, яка обігріває не гірше штучного хутра. Важливо те, що вона не тільки гріє, але створює ідеальний мікроклімат, щоб ваші ноги не потіли, якщо ви, наприклад, зайшли на якийсь час у супермаркет і т.д. Підошва моделі має виражений проектор, що гарантує безпеку, оскільки ви не впадете навіть на ожеледиці, зберігаючи свою стійкість.

Ключові особливості черевиків :

  • застосовувалися виключно високоякісні матеріали, здатні витримати будь-які навантаження;
  • спеціальна підкладка здатна захистити ноги від холоду за будь-яких морозів;
  • безшовне з'єднання підошви та верхньої частини підвищує естетичні якості та виключає промокання;
  • підошва досить груба, тому вам не буде холодно в ноги;
  • великий протектор забезпечує ідеальне зчеплення з поверхнею;
  • матеріал не потребує особливого догляду, залишаючись таким самим презентабельним.

Купити зимові черевики в інтернет-магазині «Світ взуття»

Якщо ви не хочете йти на компроміси між якістю та стилем, тоді вам потрібно купити черевики у нас в інтернет-магазині. Ми пропонуємо широкий асортимент взуття від знаменитих брендів, гарантуючи, що у нас ви отримаєте у розпорядженні винятково справжню продукцію за доступною ціною. Категорично не співпрацюємо із сумнівними постачальниками, що дозволяє нам гарантувати високу якість товару. Якщо виникнуть труднощі під час вибору, допоможе менеджер-консультант. Доставляємо товар у будь-яку точку України: Львів, Волинь, Луцьк, Київ та інші області.

велике фото №5 Жовті черевики Tim-and 10361 велике фото №6 Жовті черевики Tim-and 10361 фото main Жовті черевики Tim-and 10361 main