Черевики сині Tim-and 26578 - Топ якості!
2 550грн.
Виберіть розмір(EUR):
36 37 37.5 38 39 40 41 41.5 42 43 43.5 44 44.5 45 46

Самовивіз (Магазин у Дніпрі):

Нова Пошта:
-Передплата 150грн.
Доставка 1-2 дні
Вартість доставки 75-100грн.


-При 100% передоплаті:
Нова Пошта: 40-55грн.
Розмір не вибраний!
Придбати »

Черевики сині Tim-and 26578 - Топ якості!

Верх - натуральна шкіра
Підошва – поліуретан.

У нашому кліматі зима триватиме фактично 5 місяців. І протягом цього часу хочеться почуватися тепло, затишно і, звичайно ж, стильно. Це цілком можливо, якщо вибрати черевики. Саме такі чоловічі черевики здатні захистити користувача від холоду, зробити ваш образ ще стильнішим і при цьому без необхідності спеціального догляду за взуттям.

З чим поєднуються чоловічі черевики?

Подібні черевики сьогодні обирають не лише ті, хто віддає перевагу вільному стилю в одязі, а й любителі класики. Адже подібні черевики виглядають дуже вдало з джинсами та спортивними штанами. Подібні черевики можна взути в пару до коротенької куртки, або подовженому модному пуховику - все це виглядатиме досить стильно. Незалежно від того, куди ви їдете, подібні черевики стануть вашим вірним супутником. Все це сприяє тому, що черевики – це гарантія зручності та неповторного образу.

Які матеріали використовував виробник?

Під час виробництва взуття виробник застосовував виключно натуральний зносостійкий матеріал – нубук, який є натуральною шкірою, обробленою спеціальним водостійким просоченням. Завдяки цьому, ваші ноги залишаться сухими абсолютно за будь-якої погоди. Матеріал додатково зміцнювався за допомогою спеціального каркасу з нейлонових ниток і просочується за допомогою силіконового просочення. За рахунок цього матеріал отримав високу міцність і абсолютно не боїться води.

Підошва була виконана з поліуретану, вийшовши досить товстою з масивним протектором. Але саме ці особливості сприяли тому, що взуття абсолютно не ковзає. Усередині кросівки є спеціальні повітряні кишені, які підвищують комфорт експлуатації. Ходити у подібному взутті навіть по скелястій місцевості одне задоволення. Підвищенню комфорту сприяє застосування амортизуючої устілки та особливої ​​колодки. У черевиках буде максимально зручно, незалежно від рівня підйому вашої стопи.

Для того, щоб вашим ногам було завжди тепло, використовується два види утеплення: спеціальне волокно і натуральне хутро, що в тандемі дозволяє вам назавжди забути про те, що таке холодно в ноги. Важливо те, що вони не тільки надійно захищають ноги від холодів, але також забезпечують чудову вентиляцію, тому ноги не потітимуть, якщо вам потрібно буде час проводити в натопленому приміщення, наприклад, торговому центрі.

Ключові особливості черевиків

  • верх був виготовлений з якісного та довговічного матеріалу – нубук;
  • підошва виготовлена ​​з декількох видів гуми і має досить грубу форму;
  • досить великий протектор виключає промерзання та ковзання;
  • підошва має чудові амортизаційні властивості;
  • текстильна прокладка та хутро забезпечують ідеальний мікроклімат усередині взуття.

Купити чоловічі та жіночі черевики в Україні недорого

Для того щоб насолодитися всіма перевагами цього взуття, його потрібно хоча б одного разу взути. Наш інтернет-магазин подбав про те, щоб ви мали можливість купити черевики на максимально вигідних умовах, отримавши в розпорядженні лише якісну продукцію за доступною ціною.

Важливо те, що ми ніколи не починаємо співпрацю з сумнівними компаніями, а віддаємо перевагу виключно офіційним дилерам, за винятком націнки на посередника. Кожна одиниця взуття має відповідні сертифікати. Якщо виникнуть труднощі під час вибору, допоможе наш менеджер-консультант. Доставляємо взуття у будь-яку точку України: Київ, Одеса, Дніпро, Запоріжжя та інші області.

велике фото №5 Черевики сині Tim-and 26578 - Топ якості! фото main Черевики сині Tim-and 26578 - Топ якості! main фото front Черевики сині Tim-and 26578 - Топ якості! front фото back Черевики сині Tim-and 26578 - Топ якості! back фото bottom Черевики сині Tim-and 26578 - Топ якості! bottom